Tietoa meistä

Olemme joukko 17-29-vuotiaita tavalla tai toisella ICT-alasta kiinnostuneita nuoria ja tämä on meidän blogimme. Työpajamme, Digitalents Academy, on Helsingin kaupungin Stadin ammatti- ja aikuisopiston Nuorten työpaja ja se toimii yhteistyössä Digitalentsin kanssa. Työpajalla opettelemme koodausta sen eri muodoissa, kukin oman kiinnostuksen ja valmiuksien mukaan. Keskitymme alussa erityisesti verkkosivujen kehitykseen, mutta taitojen kehittyessä voi omaa suuntautumista tarkentaa haluamaansa suuntaan.

 Blogin pyörityksessä

Blogimme on osa Digitalents Academyn toimintaa, ja sen ideana on toimittaa monipuolista sisältöä niin informatiivisessa kuin rennommassakin mielessä. Blogin kautta harjoitamme viestintää ja esittelemme muita harjoitustöitämme. Blogitiimi on tällä hetkellä vasta muodostumassa, kun uusi ryhmä aloitti elokuussa 2019. Blogitiimi vastaa pääsääntöisesti blogin ylläpidosta, oli kyse sitten sisällöntuotannosta, valokuvauksesta tai blogisivun päivittelystä. Lisäksemme blogiin kirjoittaa kerran kuussa joku pajalainen omista kokemuksistaan. Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai muunlaista asiaa blogitiimille, voi yhteyttä ottaa osoitteeseen digitalents.ict.beginners@gmail.com. Vastaamme myös blogikommentteihin! Blogitiimi hoitaa postaukset maanantaisin sekä tapahtumiin liittyvät ”erikoisjulkaisut”.

Maanantaisin toimitamme sinulle infopaketin asioita, joita viikon aikana tulee tapahtumaan. Sieltä löydät viikon aikataulun sekä muuta tärkeää tietoa kuten tulevia vierailuita ja tapahtumia. Postauksiin päivitellään myös hyödyllisiä linkkejä ajankohtaisiin työ- tai opiskelupaikkoihin liittyen.

Kerran kuussa ohjat annetaan vuorostaan muille pajalaisille. Aina vuorollaan joku osallistujista kertoo omista projekteistaan, kokemuksistaan ja fiiliksistään. Pääset siis kurkkaamaan mitä Digitalents Academyssä tehdään käytännössä, ja millaisia tyyppejä pajalla pyörii!

Säännöllisempien postausten lisäksi tehdään välillä postauksia tapahtumissa, joissa käymme tai muista mielenkiintoisista jutuista.